avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Dauna cu incendiu, sfaturi pentru pretentii
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Dauna cu incendiu, sfaturi pentru pretentii

Buna ziua,
Va deranjez si eu cu o intrebare,in ziua de 2 02 2015 din cauza ,,efectu termic al curentului electric"mi am pierdut jumatate sau poate mai bine din gopodarie asta fiind duminica seara la ora 22 luni dimineata la ora 8 am sunat brokeru si iam anuntat evenimentu si miau comunincat ca o sa vina inspectoru a si venit pe la 14 cu calm a fotografiat tot si a plecat a zis cai ia 2 zile sa scrie tot a mai trecut doua zile ma sunat si a venit iar a fotografiat si iar a plecat a trecut o saptamina si ma lam sunat si mia zis ca are de facut doua expertize una a facuto el si una trebuie sa mai vina o data la mine sa o faca si a si venit cu un evaluator juritic si un inginer constructor si a mai schitat o data toata casa.Si de atuncea liniste lam mai sunat eu cu toata rusinea si mia zis sa zic eu cit vreau eu nu stiu momentan cit sa fie paguba el tot insista sai spun eu cit vreau si nu stiu ce sa fac ajutatima va rog frumos.tin sa precizez ca polita este COMPLETA Plus de la Generali si consta in 400.000 ron cladire si 90.000 ron continut bunuri
va multumesc anticipat pentru raspunsuri
Cel mai recent răspuns: Istvan Mihaly , Consultant asigurari 17:37, 9 Martie 2015
Estimati la ce valoare se intinde prejudiciul. Cat v-ar costa sa reparati daunele provocate de incendiu?
Cel mai simplu este sa apelati la o firma de constructie de la care solicitati un deviz de lucru si materiale pentru refacerea daunei provocate de foc (din cate inteleg...).
Daca aveti posibilitatea sa cereti de la mai multe firme e si mai bine.
In momentul in care va dau devizul cereti explicatii: ce, cat, de ce? de ce asa? ... etc si astfel veti intelege corect ce trebuie facut si cat va costa atat manopera cat si materialele de constructie.
Cu privire la bunurile afectate puteti intocmi o lista cu preturi aproximative a bunurilor. Ori treceti preturile de nou si anul in care ati cumparat, ori treceti un pret de piata (OLX, Tocmai va ajuta in acest sens sa va faceti idee).
Multa bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma poate ajuta cineva? plata amenda primita in germania adimar123 adimar123 buna seara, unde ma pot informa despre o amenda penala primita pe teritoriul statului german in anul 2010, pt infractiunea de furt din magazin, dar pe care nu ... (vezi toată discuția)
Vinovat sau nu lavcy76 lavcy76 munele meu vasile prelucan si va rog sa ma ajuta-ti cu un sfat,eram cu doi amici la un bar aproape de ora ichideri si nea servit normal.unul dintre amici a ... (vezi toată discuția)
Problema broker de credite maryus22 maryus22 Sa va spun povestea mea.Dupa cateva incercari esuate la cateva banci sa-mi fac un card de credit cu o limita macar de 1000 RON,am fost refuzat din diferite ... (vezi toată discuția)