avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Doresc sa fiu reangajat pe fostul meu post (functie ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Doresc sa fiu reangajat pe fostul meu post (functie publica)

Buna ziua! Va rog tare mult sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns ! Am fost angajata functionar public departamentul Autoritate tutelara in biroul asistenta sociala al primariei , timp de 2 ani si inca 2 ani cat eram in concediu pentru cresterea copilului , dupa care am solicitat incetarea contractului de munca .Contractul a incetat acum 6 ani si nu au angajat o alta pers pe acest post. Ulterior postul a fost blocat , iar acum biroul din care faceam parte (impreuna cu alti doi asistenti sociali) se transforma in serviciu SPAS si am inteles ca pentru a putea functiona ca serviciu , are nevoie in plus pe langa cei doi asistenti sociali si de Autoritate tutelara , consilier psihologic si director . Vreau sa stiu daca este obligatorie scoaterea la concurs a cestor posturi , daca intradevar SPAS nu poate functiona LEGAL fara nici unul din aceste posturi si daca din p.d.vedere legal eu(fost functionar autoritate tutelata) as avea LEGAL intaietate fata de ceilalti participanti la concurs .MA POATE AJUTA IN VRE-UN FEL LEGEA SA AJUNG DIN NOU PE FOSTUL MEU POST? ...Pe langa faptul ca trebuie sa ma pregatesc temeinic pt concurs ...cu studiatul
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 17:29, 9 Martie 2015
Nu aveti nicio prioritate la angajare ca si fost salariat al acelei institutii.

Pentru ocuparea acelui post , institutia in cauza va trebui sa-l scoata la concurs.
Serviciul poate functiona chiar daca nu sunt ocupate toate functiile vacante din organigrama. In cazul dvs. fara concurs dupa cum va scris consilierul juridic freeelis este normal ca nu puteti fi incadrata, deoarece ati renuntat de buna voie la acea functie. Dar nu ar trebui sa va sperie concursul, doar se considera ca l-ati mai sustinut odata.
Ultima modificare: Luni, 9 Martie 2015
Justitiarul711, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanse de revenire pe postul/functie publica pe care eram angajata acum 7 ani erdeicristina erdeicristina Buna ziua ! Va rog sa ma ajutati si pe mine in aceasta problema ... Am fost angajata la Primarie exercitandu-mi activitatea in cadrul dep. Autoritate tutelara ... (vezi toată discuția)
Legea functionar public poiata lucian poiata lucian in cat timp trebuie sa se scoata la concurs , de la data cand devine vacant , postul de sef serviciu autoritate tutelara (asistenta sociala ) si ce conditii ... (vezi toată discuția)
Avansare pe un grad "imediat superior"sau recrutare pe un grad " superior" barbutmar barbutmar Buna ziua, Sunt functionar public in cadrul administratiei publice locale incepand cu anul 2005.Postul pe care am sustinut consurs si am fost admis- consilier ... (vezi toată discuția)