Buna ziua! Va rog tare mult sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns ! Am fost angajata functionar public departamentul Autoritate tutelara in biroul asistenta sociala al primariei , timp de 2 ani si inca 2 ani cat eram in concediu pentru cresterea copilului , dupa care am solicitat incetarea contractului de munca .Contractul a incetat acum 6 ani si nu au angajat o alta pers pe acest post. Ulterior postul a fost blocat , iar acum biroul din care faceam parte (impreuna cu alti doi asistenti sociali) se transforma in serviciu SPAS si am inteles ca pentru a putea functiona ca serviciu , are nevoie in plus pe langa cei doi asistenti sociali si de Autoritate tutelara , consilier psihologic si director . Vreau sa stiu daca este obligatorie scoaterea la concurs a cestor posturi , daca intradevar SPAS nu poate functiona LEGAL fara nici unul din aceste posturi si daca din p.d.vedere legal eu(fost functionar autoritate tutelata) as avea LEGAL intaietate fata de ceilalti participanti la concurs .MA POATE AJUTA IN VRE-UN FEL LEGEA SA AJUNG DIN NOU PE FOSTUL MEU POST? ...Pe langa faptul ca trebuie sa ma pregatesc temeinic pt concurs ...cu studiatul
Va multumesc anticipat!
Serviciul poate functiona chiar daca nu sunt ocupate toate functiile vacante din organigrama. In cazul dvs. fara concurs dupa cum va scris consilierul juridic freeelis este normal ca nu puteti fi incadrata, deoarece ati renuntat de buna voie la acea functie. Dar nu ar trebui sa va sperie concursul, doar se considera ca l-ati mai sustinut odata.