avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce inseamna -Autor- intr-o schita din raportul de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce inseamna -Autor- intr-o schita din raportul de expertiza

Ce inseamna -Autor- intr-o schita din raportul de expertiza.
Cine poate fi trecut -Autor- in schita terenului - fratii mostenitori sau tatal decedat?

Poate fi trecut in schita terenului un frate drept -Autor - iar celalalt frate drept - mostenitor - in cazul in care amandoi fratii au mostenit acel teren de la tatal lor?
Ultima modificare: Duminică, 8 Martie 2015
flora22, utilizator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 19:31, 8 Martie 2015
Autor poate fi de cuiusul, cel decedat, in cazul in care a lasat un testament.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la mostenire cristina1980 cristina1980 buna ziua. mama mea in urma divortului a dobandit un apartament suntem 2 frati si ea doreste sa stie care ii sunt drepturile ei in acest apartament si ce act ... (vezi toată discuția)
Mostenire nepot gesica gesica Buna ziua Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea problema: bunica mea a lasat mostenire mamei si matusii mele (copiii) o casa la curte. Sunt singura fiica a ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, va rog sa ma ajutati.am urmatoarea situatie: 4 frati, ... Cristina.cristina.99 Cristina.cristina.99 Bună ziua, Va rog sa ma ajutati.Am urmatoarea situatie: 4 frati, amandoi parinti decedati, testament lasat de mama unuia dintre copii pentru toata partea ... (vezi toată discuția)