avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drepturi imobil, problema!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drepturi imobil, problema!

Buna seara, problema ar fii urmatoarea, parintii sunt ambii proprietari ai unui apartament de 3 camere, 50/50, si s-au hotarat sa il vanda, eu (27 ani) + fratele meu (23 ani) vrem sa stim ce drepturi legale avem astfel incat sa nu se realizeze aceasta vanzare, sau prin ce articol pot obtine legal partea mea tinand cont ca niciunul dintre garsonierele pe care vrea sa le cumpere cu banii dupa apartament nu vor fi pe numele meu, deci legal cum ma pot opune acestei vanzari?

Stima,
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:39, 9 Martie 2015
Nu va puteti opuneți nicicum...! drepturile succesorale le veti putea obține numai dupa decesul parintilor !
Care e dreptul dvs, ati contribuit cu ceva la achizitionarea apartamentului cu 3 camere sau ati adus imbunatiri acestui bun ? daca nu, nu aveti niciun drept. Daca da, aveti un drept de creanta si puteti avea pretentii in instanta de la parinti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare apartament din banii parintilor pisoi502 pisoi502 Buna ziua, suntem casatoriti de ceva vreme, iar parintii au reusit sa vanda o mostenire si ar vrea sa ne ajute sa ne cumparam o locuinta. Cum se pot face ... (vezi toată discuția)
Mostenire trei frati pante pante Buna ziua, Va rog,daca se poate sa fiu ajutat cu vreun sfat pentru rezolvarea urmatoarei probleme: Suntem trei frati. Ambii parinti au decedat, mama in anul ... (vezi toată discuția)
Divort si partaj pe cale amiabila la notar MINOC MINOC Buna ziua, Eu si sotul meu vrem sa divortam pe cale amiabila. Avem un copil minor de 6 ani. Avem in proprietate o garsoniera luata prin credit ... (vezi toată discuția)