avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Raspunderea materiala a Guvernului pentru HG-uri
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Raspunderea materiala a Guvernului pentru HG-uri

Din cauza unor HG-uri date in 1998-2000 am pierdut contractul de asociere cu Ilie Nastase pentru Academia de Tenis Ilie Nastase Vointa Bucuresti. Ilie si-a falimentat firma la recomandarea lui Piperea si acum si-a intabulat terenul si dezvolta proiectul fara mine care i-l aveam "turn key" in 1998. Trei HG-uri date de Radu Vasile, Tariceanu si Nastase ne-au confiscat clubul, investitia mea si am pierdut tot intr-un proiect de cateva sute de milioane de euro!! 65,000 mp teren si constructiile aferente. ce sa fac sa recuperez contractul sau sa cer daune statului pentru ingerinta in afaceri private.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:05, 9 Martie 2015
Nu cred ca mai puteti face ceva acum , daca este vorba despre perioada respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ministru de 'finante'? ContSters257414 ContSters257414 un fost ministru de finante ([b][i]economist român, ministru al finanțelor între 1997-1998, profesor universitar la Departamentul de Relații ... (vezi toată discuția)
Vreau sa pun bazele unei echipe de fotbal pe club sportiv. bob02008 bob02008 Buna ziua. Vreau sa pun bazele unei echipe de fotbal. Vreau sa înființeze o asociație Club Sportiv eu , tatal meu și încă un prieten. Ex: ... (vezi toată discuția)
Pot cere daune materiale si morale in acest caz? andreipotorac andreipotorac Buna stimati avocati! Doresc sa aflu daca pot solicita daune materiale si morale, pentru o problema care se intinde deja de multi ani de zile, si imi ... (vezi toată discuția)