avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Restituire cautiune suspendare executare
Discuție deschisă în Executare silită

Restituire cautiune suspendare executare

Am cistigat un proces privins o contestatie la executare.Mi s-a admis inca din fond cererea,dar partea opusa a declrata recurs.
Sentinta este irevocabila.
1)
la care instanta depun cerere de restiuire a cautiunii ?
La instanta de fond sau la cea care a solutionat recursul?
2)
Daca mi s-a oprit deja o suma considerabila din bani , care este calea de urmat?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 10:05, 9 Martie 2015
Cererea de restituire a cautiunii se depune la instanta de fond.
Vorbiti cu creditorul pentru a va restitui banii luati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire cautiune in cazul admiterii contestatiei la executare Ioan Seria Ioan Seria Buna ziua, Am nedumerire cu o speta in care am fost implicat. Concret, intr-o executare silita imobiliara in care am fost parte, mi s-a admis contestatia la ... (vezi toată discuția)
Restituirea cautiunii andrerieu56 andrerieu56 Buna seara, Instanta de recurs a admis contestatia la executare si a anulat executarea silita prin hotarare irevocabila. Comunicarea inca nu am primit-o dupa ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare cu suspendarea executarii ioanandrei ioanandrei ISTORIC: am fost chemat in judecata intr-un DOSAR in care se cerea CONSTATAREA NULITATII ACT ( contract de vinzare cumparare imobil pe care eu l-am cumparat ... (vezi toată discuția)