avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Tratament fiscal pentru beneficii salariati
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Tratament fiscal pentru beneficii salariati

In cazul acordarii de beneficii angajatilor, care este tratamentul fiscal, atat angajat cat si angajator, la care se supun acestea? Acestea sunt beneficiile la care fac referire: serviciilor medicale - analize; activitatilor sportive; ochelarilor, la recomandarea medicului specialist; cursurilor seminariilor pentru dezvoltare personala; transportul in comun; abonament parcare; taxa lunara pentru gradinita si scoala.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: enjoy2013 , utilizator 10:39, 9 Martie 2015
Vedeti aceste link-uri
[ link extern ]

[ link extern ] /
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plafonul lunar de 33% pentru beneficiile oferite angajatilor alexandra.iancu alexandra.iancu Buna ziua! As avea nevoie sa ma ajutati, va rog, cu o mai buna intelegere dpdv legal cu privire la ordonanta conform caruia putem oferi angajatilor ... (vezi toată discuția)
Fizioterapie si kinetoterapie la domiciliu Anaid123 Anaid123 Buna ziua. Sunt fiziokinetoterapeut absolvent al facultății de Medicina si am aviz de liberă practica. Ce acte imi sunt necesare sa pot face tratament ... (vezi toată discuția)
Incepand cu luna mai angajatorul a oferit angajatilor sai abonamente ... hostina7 hostina7 Incepand cu luna mai angajatorul a oferit angajatilor sai abonamente medicale la o clinica privata. Trebuie inregistrate in stat aceste abonamente ? De ... (vezi toată discuția)