avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Incepand cu luna mai angajatorul a oferit angajatilor ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Incepand cu luna mai angajatorul a oferit angajatilor sai abonamente ...

Incepand cu luna mai angajatorul a oferit angajatilor sai abonamente medicale la o clinica privata. Trebuie inregistrate in stat aceste abonamente ?
De asemenea angajatii au posibilitatea de a abona si membri de familie, costurlie fiind suportate de catre ei. Putem face aceste retineri angajatilor care doresc sa-si aboneze membri de familie?
Va multumesc,"
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:57, 19 Mai 2022
Abonament servicii medicale pentru salariat si familia sa. Care va fi tratamentul fiscal?
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrez la o companie și se oferă un beneficiu printr-o clinica privata ionut_boss1989 ionut_boss1989 Buna ziua Lucrez la o companie și se oferă un beneficiu prin Signal Iduna (clinica privata sau un fel de asigurator medical) in valoare de 400 euro / ... (vezi toată discuția)
Ajutor banesc pentru interventii chirurgicale filipioan46 filipioan46 Doresc un ajutor din fonduri europene pentru operatie de coloana.1.Cum pot obtine acest ajutor.numarul meu de tel. 0749849355. va multumesc. (vezi toată discuția)
Carduri de sanatate atu_targoviste atu_targoviste Buna seara , Va rog sa-mi comunicati , cardurile de sanatate , pentru fidelizarea angajatilor , au regim de deductibilitate fiscala ? Multumesc ! (vezi toată discuția)