avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Hotarare judecatoreasca

am pierdut un lot de pamant printr-o hotarare judecatoreasca,adica am facut recurs dar nu ni s-a acceptat.Ce se mai poate face acum,am putea merge mai departe,la o institutie superioara?Ideea este ca ni s-a eliberat un titlu de proprietate pentru un teren care era al buncicilor doar ca inainte de colectiv nu era trecut in registrul agricol pentru a nu se plati impozit si mai ales pt ca terenul era supus inundatiei.Titlul s-a eliberat pe baza declaratiilor cu martori,toate documentele si masuratorile au fost intocmite de primarie cum este si normal.Acum trebuie sa platim si cheltuieli de judecata primariei.O alta intrebare a mea ar fi urmatoarea....este normal ca primariei sa nu i se atribuie nici o vina avand in vedere ca documentele au fost intocmite de ea?
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 11:16, 9 Martie 2015
Daca ati pierdut definitive nu mai aveti ce sa faceti.
Si daca este o solutie injusta, nu mai aveti alte cai de atac.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am pierdut recursul..ce trebuie sa fac? costi_mbd costi_mbd Stimati Domni, Am avut un proces pe rol in instanta din anul 2006, spun ca am avut pentru ca in data de 3 noiembrie 2009 am pierdut recursul fara sa n i se ... (vezi toată discuția)
Acte casa construita fara autorizatie - cum dovedesc proprietatea? AlecuDragos AlecuDragos Buna ziua! Detin un teren in Bucuresti sector 3 zona ''23 August'' cumparat in urma cu 28 ani. L-am cumparat cu CHITANTA DE MANA la vremea aceea, am ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla dacă un teren a fost vândut? MadalinaET MadalinaET Buna ziua, de curând am fost la primărie pentru a ma interesa de pământul agricol al bunicii mele pe care dorim sa îl vindem și am descoperit ca bunicul ... (vezi toată discuția)