avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuperare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperare teren

bunicul meu a cumparat un lot de pamant intr-un alt judet.Mult dupa ce a decedat copii au impartit terenul (s-au pus de acord cat le revine fiecaruia)si printr-un acord verbal facut intre primaria din judetul respectiv si primaria din localitatea unde isi au domiciliul,li s-au atribuit fiecaruia teren in rezerva primariei unde locuiesc.Terenul a fost in ordine,s-a eliberat titlu de proprietate.Acum cativa ani primaria ne-a dat in judecata(doar pe unul dintre copii)precum ca schimbul s-a facut ilegal.Dupa ani de procese am pierdut.A vrea sa stiu cum pot recupera terenul care mi se cuvine din judetul respectiv,avand in vedere ca detin doar contractul de vanzare cumparare ce l-a facut bunicu cand a cumparat terenul?Terenul are mai mult de 1 ha iar mie imi revin doar 36 ari

Alte discuții în legătură

Impartirea pamantului michelav michelav buna seara, am de adresat o intrebare cu rugamintea de a ma sfatui ce trebuie sa fac in aceasta problema: tatal meu a decedat ,el mai are inca 3 frati in ... (vezi toată discuția)
Revendicare teren extravilan jackiss jackiss Buna ziua! Am urmatoarea problema! Tatal meu ca unic mostenitor este posesorul unui teren de 1HA. Dorind sa faca faca actele necesare pentru a intra legal in ... (vezi toată discuția)
Revendicare pamant ContSters56660 ContSters56660 Buna ziua. Va rag sa ma lamuriti in urmatoarea problema: O ruda indepartata a gasit cateva acte originale foarte vechi (din 1823, 1927-1928, un act este de ... (vezi toată discuția)