avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit locuinta Prima Casa
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit locuinta Prima Casa

Buna ziua,

Anul trecut in luna August am achizitionat o locuinta prim programul Prima Casa, iar astazi rascolind putin net-ul am citit o chestie interesanta,locuintele achizitionate prin Prima Casa sunt scutite de plata impozitului pe cladiri timp de zece ani.
Este adevarat?
Ar fi un lucru foarte interesant avand in vedere faptul ca lucratorii primariei de care apartin nu au avut nici o problema im a-mi lua banii.
X-(
Multumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 12:38, 9 Martie 2015
A fost o initiativa legislativa in anul 2012. Nu sunt scutite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima casa: scutie impozit pe cladire si inchiriere Lina59 Lina59 Buna ziua, am doua intrebari: 1: Sunt locuintele achizitionate prin Prima Casa scutite de plata impozitului pe cladiri? A existat o propunere legislativa in ... (vezi toată discuția)
Scutire la plata impozitului pe cladiri si terenuri -persoane cu handicap rsimion rsimion persoanele cu handicap sunt scutite de la plata impozitului pe cladire si terenul aferent acesteia, sau sunt scutite de plata impozitului pentru tot terenul ... (vezi toată discuția)
Probleme la taxe impozit, persoana handicap grav,proprietar geta3 geta3 Buna ziua, Va rog frumos sa ma indrumati ,daca se poate, am o problema cu taxele de impozit ce au aparut ,de platit, pentru fiul meu minor, cu grad de ... (vezi toată discuția)