avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Reabilitare bloc vechi
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Reabilitare bloc vechi

locuiesc intr-un bloc construit in 1949. primaria afirma ca nu poate accesa fonduri europene ca e blocul prea vechi. daca e asa de ce in 2009 s-au afisat pe blocuri adrese ale primariei prin care ni se cerea sa punem la dispozitia trtimisilor documentatie. sa lasam acces acolo unde au nevoie, etc. in 2013 in urma unei adrese inaintate primariei ni s-a raspuns ca s-a terminat stadiul de PT si PE. pai daca nu se incadreaza de ce se mai cheltuie bani?
ma puteti ajuta cu pasii ce trebuie urmati pt a vedea ce se intampla/
Cel mai recent răspuns: Grigoroiu , utilizator 14:24, 9 Martie 2015
gepop a scris:
locuiesc intr-un bloc construit in 1949. primaria afirma ca nu poate accesa fonduri europene ca e blocul prea vechi. daca e asa de ce in 2009 s-au afisat pe blocuri adrese ale primariei prin care ni se cerea sa punem la dispozitia trtimisilor documentatie. sa lasam acces acolo unde au nevoie, etc.

In 2009 nu se acordau fonduri europene pentru reabilitarea termica. Primaria dorea sa aplice pe programul Ministerului Dezvoltarii, un program de stat romanesc.

in 2013 in urma unei adrese inaintate primariei ni s-a raspuns ca s-a terminat stadiul de PT si PE. pai daca nu se incadreaza de ce se mai cheltuie bani?

Raspunsul e mai sus.
ma puteti ajuta cu pasii ce trebuie urmati pt a vedea ce se intampla/

In principiu, dilema dvs. este gresit plasata. Desi exista numeroase blocuri (cele comuniste) care au beneficiat de reabilitare "gratis", totusi amenajarea proprietatii cade in sarcina proprietarului.

Pentru reabilitare de blocuri vor fi alocate fonduri europene si prin noile programe. Conditiile nu sunt inca cunoscute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare termica cu fonduri europene - bucuresti alex68 alex68 Va rog mult sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea problema. Blocul tatalui meu este administrat de o firma de profil (care calculeaza, in principal, cotele ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile pentru asociatia de proprietari Adriantot Adriantot Indrumati-ma, va rog, referitor la accesarea fondurilor europene nerambursabile. Am citi cate ceva despre suma maxima de 200.000 euro nerambursabili. De unde ... (vezi toată discuția)
Reabilitare blocuri Matra Matra Buna ziua, Am cateva intrebari legat de obligativitatea schimbarii geamurilor termopane la reabilitarea blocurilor, proces in care va intra si blocul meu in ... (vezi toată discuția)