Am deschis actiune de anulare contract vanzare-cumparare impotriva unui debitor care in ziua de a se da decizia Tribunalului (fondul pierdut de mine) privintor la instituirea sechestrului asigurator asupra bunului mobil (altceva nu mai are si nici venituri) , il vinde mamei lui. Trebuie probabil sa demonstrez ca vanzarea s-a facut cu rea credinta - atat el vanzator cat si mama lui ca cumparator . Ce anume pot invoca pentru aceasta ?
da,pe calea actiunii revocatorii, pentru ca bunul sa revina in patrimoniul debitorului , trebuie sa demonstrati ca vanzarea s-a facut in frauda dvs. , creditor, si sa dovediti si complicitatea la frauda a cumparatorului.
Reaua credinta cred ca va fi usor de prezumat si apoi dovedit, atita vreme cit debitorul a avuit calitate in procesul pe care l-ati purtat, iar fata de cumparatot, avind in vedere gradul de rudenie, poate functia prezumtia ca a cunoscut situatia vinzatorului si a bunului.
Sechestru asigurator
eye
Am o actiune in instanta privind revocarea unui contract de vanzare-cumparare a unui bun al debitorului.
Pot solicita aplicarea unui sechestru ... (vezi toată discuția)
Actiunea pauliana
yamandy
Sunt consternat :cum poti demonstra reaua credinta a unui tert cumparator,in cazul cand cei doi,vanzatorul(debitor) si cumparatorul(tert) sunt intelesi sa se ... (vezi toată discuția)