avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Despagubiri pentru refugiatii din Bulgaria.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Despagubiri pentru refugiatii din Bulgaria.

Buna ziua,
Mama mea refugiata din statul bulgar 1941 are 2000 metri patrati,teren agricol de revendicat.Cu cat ar trebui sa ma despagubeasca statul roman? Mama mea fiind decedata de treisprezece ani.
Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Teren ocupat abuziv AndrunacheL AndrunacheL Bună seara! Am cumpărat o casa cu teren pe 8 august 2018. Azi am constatat ca vecinul din dreapta a ocupat de ani de zile 1 .6 m pe lungime din teren, ... (vezi toată discuția)
Teren al statului roman Baciu Alexandra Baciu Alexandra buna ziua casa in care locuim este cumparata de la o persoana fizica(nu de la stat) in 1988. Mama are contract de mostenire lasat de bunica. Anul acesta cand ... (vezi toată discuția)
Bună ziua!socrul meu a cumpărat în anul 2000 un teren de 2000 ... Sandu Sabinica Sandu Sabinica Bună ziua!Socrul meu a cumpărat în anul 2000 un teren de 2000 de metri pătrați de la un vecin care deținea 4600 de metri pătrați..In anul 2020 a ... (vezi toată discuția)