avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren ocupat abuziv
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren ocupat abuziv

Bună seara! Am cumpărat o casa cu teren pe 8 august 2018. Azi am constatat ca vecinul din dreapta a ocupat de ani de zile 1 .6 m pe lungime din teren, adica 38 metri patrati. Care sunt pasii pe care ne sfatuiti sa ii urmam pentru a ne recupera terenul. Dintr-un lot de 2000 de metri patrati, au fost vandure 4 parcele. Din discutiile avute cu vecinul, am inteles ca a mai fost chemat la politie de primul propritar al terenului. Banuim ca are peste 10 ani de când si-a extins in mod abuziv terenul. Va multumim anticipat!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 21:08, 11 Septembrie 2018
Buna ziua,
Va trebui sa va adresati instantei cu o actiune in granituire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fond - granituire danut84 danut84 Buna , am nevoie de un sfat . in urma cu 8 ani , am cumparat un teren in apropierea orasului oradea , am inceput constructia viitoarei case , la 4 luni aprox ... (vezi toată discuția)
Limita teren - probleme gogu_ologu gogu_ologu Doi vecini, proprietari cu acte "in regula" - fiecare au in stapanire conform actelor doua terenuri invecinate cu latura la strada de 12metri si adancimea de ... (vezi toată discuția)