avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua!Socrul meu a cumpărat în anul 2000 un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua!Socrul meu a cumpărat în anul 2000 un teren de 2000 ...

Bună ziua!Socrul meu a cumpărat în anul 2000 un teren de 2000 de metri pătrați de la un vecin care deținea 4600 de metri pătrați..In anul 2020 a decedat iar noi nu putem face taxa de succesiune pe acel teren pentru că apar vechi proprietari in cartea funciară.De la OCPI nu s-a spus că trebuie făcută actualizare pe vechea carte.Intrebarea mea este se poate face actualizare atâta timp cât vechii proprietari nu mai detin deloc teren,restul de 2600 de metri l-au trcul copiilor și cine să facă actualizare noi sau ei? Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Tulburare de posesie Sorinthorp Sorinthorp Buna ziua ! Socrul meu detine un titlu de proprietate pe numele mamei lui . Nu a reusit sa faca succesiunea pentru ca fratele lui ,decedat, are doi copii ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune paolopaolo paolopaolo As dori sa stiu daca in cazul meu pot beneficia de uzucapiune: Tatal meu a construit in baza unei adeverinte de constructie o casa in anul 1985. Terenul ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate efectuare cadastru NOSTRAVRAMUS NOSTRAVRAMUS Buna ziua ! As dori sa ma sfatuiti ce-i de facut, in situatia in care am comandat(ca sa zic asa) efectuarea,de catre agentul cadastral care se ocupa cu asa ... (vezi toată discuția)