avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... ajutor pentru caldura
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

ajutor pentru caldura

cind am completat formularul eram 3 persoane declarind venit 5mil si alocatia fetei la scurt timp sotul meu a plecat la fratele lui in spania poate ii gaseste ceva de munca .
raminind 2 persoane nu am mers la primarie sa declar ca mi sa modificat venitul (cel care avea venit era sotul meu) deci eu si fata aveam venit de 420mii lei(alocatia) la intretinere m-au scazut cu o persoana, pot pati ceva?






Cel mai recent răspuns: marc70 , utilizator 19:03, 18 Iunie 2009
daca nu a ti depasit plafonul ..nu era necesara modificarea
As dori sa stiu daca in asociatii se trece pe chitanta suma alocata pt caldura?
Ultima modificare: Joi, 18 Iunie 2009
proprietaru, utilizator
nu ,intotdeauna mi sa trecut totalul de plata dupa tabel in chitanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formularul e411 madyy26 madyy26 Buna ziua, o sa va relatez problema mea.Eu, soțul si copilul locuim in Spania si am solicitat in Romania alocația de stat pentru copil(7luni), depunând la ... (vezi toată discuția)
Alocatia de stat pentru copii denisa13 denisa13 Am depus dosarul pentru acordarea alocatiei fetitei noastre care a fost nascuta la data de 12 mai 2013. Ea a fost nascuta in italia. In italia nu am beneficiat ... (vezi toată discuția)
Inselat in spania si condamnat la 7luni de inchisoare in slovenia gherghinadragan gherghinadragan aveam o cunostinta care ii prezinta sotului meu pe cineva care vinde o masina.In data de 12.02.2012 vine cu masina sa o vada sotul meu pt o eventuala ... (vezi toată discuția)