avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Rascumparare clauze viagere din contractul VC
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Rascumparare clauze viagere din contractul VC

Buna ziua,
Am un apartament cumparat de la parinti acum 7 ani, cu niste clauze viagere. Acum o duc mai bine cu banii si as vrea sa le platesc o suma de bani in contul acelor clauze, ca sa pot ramane proprietar cu drepturi depline. In cazul in care si parintii sunt de acord, cum am putea face asta? Sau este macar posibil?

Alte discuții în legătură

Protectia nudului proprietar fata de uzufructuarii viageri mmgserver mmgserver Buna ziua, Am achizitionat impreuna cu parintii un imobil prin act de vanzare-cumparare: parintii in calitate de uzufructuari viageri si eu in calitate de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , in 2016 am am avut suma de 17.000 euro , suma pe ... utilizatorDragos utilizatorDragos Buna ziua , In 2016 am am avut suma de 17.000 euro , suma pe care am dat-o avans la cumpararea unui apartament prin credit ipotecar . Deoarece eu la ... (vezi toată discuția)
Contract v-c uzufruct viager lacra mirela lacra mirela Buna ziua ! Multumesc anticipat tuturor care imi vor acorda din timpul lor pentru a ma indruma sau sfatui. Speta necesita explicatii mai lungi, dar voi ... (vezi toată discuția)