avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cereri depuse cu legea 18/1991 si nesolutionate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cereri depuse cu legea 18/1991 si nesolutionate

Cu legea 18/1991 am depus cerere de rstituire la primaria de domiciliu, iar am avut in teren care a trecut pe teritoriul altei primarii, am depus si aici cerere pt diferenta de pamant care a trecut la ei. La primaria din domiciliu, mi s-a aprobat suprafata solicitata, fara acea parte care trece pe alt UAT. De la celalat Uat nu am primit raspuns, m-au pus in posesie, si am folosit 25 de ani pamantul cu titlu de proprietate. celalat Uat a venit acum si mi-a luat inapoi partea care trece la ei, motivand ca este a lor, si ca nu am depus cerere am iesit din timp bla bla bla. Dupa ce am aratat ca cererea mea si a mai multor a fost inregistrat la ei, dar ei nu au dat nici un raspus s-au balbait...cererea mea si a altora nu a fost nici aprobat, nici respins nici solutionat, nicicum!!! ce fac ??ma adresez instantei???ce invoc??? sa explice cum de cererea mea isi a multora care au teren langa mine s-a pierdut, ...eu am pamantul o folosesc de 25 de ani , am si erut-o cu legea18/1991 si brusc de azi pe maine celalat UAT emite titluri si pune in posesie pe amplasamentul meu, si eu sunt dat afara

Alte discuții în legătură

Intrare in legalitate teren fara acte in posesie de 28 ani miron1gheorghe miron1gheorghe buna ziua , am cumparat in 1985 o casa cu teren in suprafata de 2268p ,in acte conform legilor de atunci sa trecut numai 250mp,incepand cu anul 1990 eu ... (vezi toată discuția)
Comisia locala de aplicare a legii 18/1991 este obligata? criss_2009 criss_2009 comisia locala de reconstituire a dreptului de proprietate asupra terenurilor era obligata sa -mi atribuie dupa legea18/1991 si celelalte legi ulterioare ... (vezi toată discuția)
Contract de proprietate l18/1991 larisaciurcanu larisaciurcanu Buna ziua, Am o situatie ff incurcata si nu stiu cum s-ar putea rezolva. Poate ma ajuta si pe mine cineva. Am titlu de ... (vezi toată discuția)