Cu legea 18/1991 am depus cerere de rstituire la primaria de domiciliu, iar am avut in teren care a trecut pe teritoriul altei primarii, am depus si aici cerere pt diferenta de pamant care a trecut la ei. La primaria din domiciliu, mi s-a aprobat suprafata solicitata, fara acea parte care trece pe alt UAT. De la celalat Uat nu am primit raspuns, m-au pus in posesie, si am folosit 25 de ani pamantul cu titlu de proprietate. celalat Uat a venit acum si mi-a luat inapoi partea care trece la ei, motivand ca este a lor, si ca nu am depus cerere am iesit din timp bla bla bla. Dupa ce am aratat ca cererea mea si a mai multor a fost inregistrat la ei, dar ei nu au dat nici un raspus s-au balbait...cererea mea si a altora nu a fost nici aprobat, nici respins nici solutionat, nicicum!!! ce fac ??ma adresez instantei???ce invoc??? sa explice cum de cererea mea isi a multora care au teren langa mine s-a pierdut, ...eu am pamantul o folosesc de 25 de ani , am si erut-o cu legea18/1991 si brusc de azi pe maine celalat UAT emite titluri si pune in posesie pe amplasamentul meu, si eu sunt dat afara