avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Despagubirea unui accident
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Despagubirea unui accident

buna ziua! numele meu este; toma constantin 28 ani, persoana cu handicap in urma unui accident auto am ramas fara un picior stang, din cauza unui autobuz, si a unui medic. intrebarea mea este; ce sanse am sa dau in judecata firma de transport cat si medicul (sau spitalul) ? deoare ce am incercat sa ma integrez in societate sami gasesc un loc de munca si nu am reusit ca nu pot munci e.t.c. mentionez ca accidentul a avut loc in anul 1991.
astept un raspuns si va pot pune la dispozitie toate documentele necesare
o zi buna!

Alte discuții în legătură

Despagubirea unui accident constantin87 constantin87 buna ziua! numele meu este; toma constantin 28 ani, persoana cu handicap in urma unui accident auto am ramas fara un picior stang, din cauza unui autobuz, si ... (vezi toată discuția)
Incident în trafic. am oprit la stop pentru a vira la stânga, ... Alexandra Mocanu Alexandra Mocanu Incident în trafic. Am oprit la stop pentru a vira la stânga, am acordat prioritate autovehiculelor care veneau din stânga, am ieșit pe linia de tramvai, ... (vezi toată discuția)
Accident de munca almasanaurelian almasanaurelian buna ziua,sotia mea a avut accident auto in timp ce era dusa acasa de la munca de un angajat din personalul de conducere de la firma unde lucreaza.a fost ... (vezi toată discuția)