avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... despagubirea unui accident
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

despagubirea unui accident

buna ziua! numele meu este; toma constantin 28 ani, persoana cu handicap in urma unui accident auto am ramas fara un picior stang, din cauza unui autobuz, si a unui medic. intrebarea mea este; ce sanse am sa dau in judecata firma de transport cat si medicul (sau spitalul) ? deoare ce am incercat sa ma integrez in societate sami gasesc un loc de munca si nu am reusit ca nu pot munci e.t.c. mentionez ca accidentul a avut loc in anul 1991.
astept un raspuns si va pot pune la dispozitie toate documentele necesare
o zi buna!
Cel mai recent răspuns: constantin87 , utilizator 14:27, 13 Martie 2015
Trebuia in 3 ani de la fapta medicului.
Multumesc de raspuns. Inca o intrebare am...am vazut de curand la tv un reportaj in care un barbat avea, la fel ca si mine piciorul amputat de sus. I s-a dat pensie de gradul II, adica apt de munca. Barbatul a dat in judecata pentru obtinerea gradului I si a castigat (i s-a platit si din urma). Eu la fel, picior amputat de sus am gradul II definitiv. am vreo sansa sa castig in instanta pensia de gradul I si poate...din urma?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubirea unui accident constantin87 constantin87 buna ziua! numele meu este; toma constantin 28 ani, persoana cu handicap in urma unui accident auto am ramas fara un picior stang, din cauza unui autobuz, si ... (vezi toată discuția)
Ce grad de boala am? miky55 miky55 am piciorul drept amputat o treime in urma unui accident feroviar petrecut in afara orelor de munca,discopatie lombara si cervicala,hepatita,pietre la ... (vezi toată discuția)
Victima plateste spitalizarea in cazul unei impacari cu agresorul? geaninatabacaru geaninatabacaru In luna iulie anul curent am fost atacati in propria casa, in urma acestui atac am fost lovita cu o sapa la piciorul stang, am fost spitalizata timp de 14 ... (vezi toată discuția)