buna ziua! numele meu este; toma constantin 28 ani, persoana cu handicap in urma unui accident auto am ramas fara un picior stang, din cauza unui autobuz, si a unui medic. intrebarea mea este; ce sanse am sa dau in judecata firma de transport cat si medicul (sau spitalul) ? deoare ce am incercat sa ma integrez in societate sami gasesc un loc de munca si nu am reusit ca nu pot munci e.t.c. mentionez ca accidentul a avut loc in anul 1991.
astept un raspuns si va pot pune la dispozitie toate documentele necesare
o zi buna!
Multumesc de raspuns. Inca o intrebare am...am vazut de curand la tv un reportaj in care un barbat avea, la fel ca si mine piciorul amputat de sus. I s-a dat pensie de gradul II, adica apt de munca. Barbatul a dat in judecata pentru obtinerea gradului I si a castigat (i s-a platit si din urma). Eu la fel, picior amputat de sus am gradul II definitiv. am vreo sansa sa castig in instanta pensia de gradul I si poate...din urma?
Ce grad de boala am?
miky55
am piciorul drept amputat o treime in urma unui accident feroviar petrecut in afara orelor de munca,discopatie lombara si cervicala,hepatita,pietre la ... (vezi toată discuția)