avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Vaduva veteran de razboi
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Vaduva veteran de razboi

Buna ziua,
Bunica mea a auzit recent la radio, ca sunt faciitati noi pentru veterani de razboi si vaduve de veterani de razboi, am cautat pe internet, dar nu am gasit nimic concret. Ar putea cineva sa ma ajute.Multumesc
SzI

Alte discuții în legătură

Taxe si impozite pentru veterani violeet_20 violeet_20 Buna ziua, Numele meu este Violeta si am o intrebare legata de taxele si impozitele pe care trebuie sa le platesca veteranii de razboi. Bunicul meu a fost ... (vezi toată discuția)
Vaduvele de veterani de razboi si taxele suporteru suporteru Buna ziua! Puteti sa-mi spuneti si mie paragraful de lege care stipuleaza daca vaduvele de veteran de razboi sunt scutite sau nu de plata taxelor penbtru ca ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de gratitudine Gicuta93 Gicuta93 Buna ziua Daca cineva ma poate lamuri va rog sa o faceti. Bunica mea este vaduva de veteran de razboi, bunicul a decedat in anul 1994. Ar putea beneficia de ... (vezi toată discuția)