avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... In acest caz primesc amenda?
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

In acest caz primesc amenda?

Am cumparat o masina, are nr.de inmatriculare BV, iar eu am luat-o din judetul Mures, iar eu as vrea sa folosesc masina in judetul Sibiu.
Insa momentan nu pot sa rezolv transcrierea, ca proprietarul din BV nu este in tara, iar asigurarea e pe numele domnului de la care am cumparat masina,adica din MS.
Insa numele asiguratului trebuie sa fie numele din talon, dar aici nu corespunde nimic.Daca conduc masina si ma opreste politia primesc amenda, sau daca oricum masina e asigurata nu e nici o problema? Ma puteti ajuta?
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 22:05, 17 Martie 2015
Veti avea probleme. Toate actele autoturismului (certificatul de inmatriculare, polita de asigurare) trebuie sa fie pe numele proprietarului autoturismului. Daca proprietarul autoturismului lipseste o perioada mai lunga din tara solicitai-i sa va trimita o procura autentificata prin sectia consulara a ambasadei Romaniei din tara in care se afla proprietarul si prin care va imputerniceste sa folositi autoturismul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noul proprietar al masinii refuza sa faca transcrierea vldstf vldstf La sfarsitul anului 2014 am vândut numitului N. F., din acelasi judet cu mine, un autoturism. La inceputul anului 2015 am prezentat fişa de înmatriculare, ... (vezi toată discuția)
Vă salut. doresc să transcriu pe numele meu un autoturism inmatriculat ... Podarug Podarug Vă salut.Doresc să transcriu pe numele meu un autoturism inmatriculat în România,dar al cărui proprietar nu se află în țară și nu poate veni ... (vezi toată discuția)
Am cumparat o masina fara contract de vanzare-cumparare Attila93 Attila93 Buna ziua. Problema mea este urmatoarea, am cumparat o masina de la cineva dar n-am putut sa fac cu persoana respectiva un contract de vanzare-cumparare pt. ca ... (vezi toată discuția)