avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... probleme vizualizare cim incetat de catre ajofm
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

probleme vizualizare cim incetat de catre ajofm

Buna ziua, am incetat cim ul pe data de 02.03.2015 dupa preavizul legal de 20 de zile, cf art 75. al 1 si 65.1; am toate documentele eliberate de catre fostul angajator, inclusiv raport revisal si dovada transmiterii incetarii catre itm; cei de la somaj imi zic ca nu am incetat contractul... ce este de facut in acest caz?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:45, 10 Martie 2015
Poate angajatorul a omis sa inregistreze in Revisal incetarea contractului individual de munca (CIM).
In speta, angajatorul nu a transmis si REVISAL-ul cu incetarea raportului dvs de munca.

In acest caz, fie mergeti la el si discutati aceasta problema, fie sesizati ITM-ul.
Se pare ca angajatorul tau nu a incarcat datele in Revisal ptr ca cei de la ITM sa ia act de incetarea CIM.
datele sunt incarcate in revisal, am dovada /detaliile transmiterii cu cod preluare, ora... ma gandeam ca este posibil sa fie o problema la somaj...
Nu are nicio legatura AJOFM-ul cu REVISAL-ul . Ei au doar acces la aceasta baza de date.

Despre ce ITM este vorba ?

Alte discuții în legătură

Preluare revisal Anamaria1313 Anamaria1313 Buna ziua, Voi prelua de la o persoana Revisalul pentru o societate. Va trebui sa instalez programul pe un alt calculator, la sediul angajatorului. ... (vezi toată discuția)
Lncetare contract cosmin20141 cosmin20141 Buna ziua, Doresc sa stiu daca am fost la o firma, unde dupa cateva interviuri mi-au spus ca ma aleg pe mine din multi candidati, am facut o cerere de mana ... (vezi toată discuția)
Probleme dosar somaj(ajutor urgent) valy1985 valy1985 Buna ziua. Am o problema legata de dosarul pt indemnizatia de somaj.Locuiesc in judetul Valcea si pana pe data de 19 12 2011 am lucrat la o firma din Pitesti ... (vezi toată discuția)