avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recuperare cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recuperare cheltuieli de judecata

Buna ziua! In urma contestarii in Instanta a deciziei de concediere a firmei la care lucram, am obtinut reincadrarea in munca, si plata salariilor pe perioada procesului. In urma sentintei, nu mi s-a acceptat cererea de a mi se achita cheltuielile de judecata de catrea parata (administratoarea firmei la care lucram). In urma apelului facut de catre avocata mea, Instanta a decis ca parata sa imi achite cheltuielile de judecata. Pana in acest moment nu a achitat niciun ban. De avocata nu dau nicicum, iar pe site-ul Tribunalului este specificat faptul ca s-a facut apel, dar nu si rezolutia. Cum pot recupera cheltuielile de judecata?
Cel mai recent răspuns: dafe , utilizator 13:24, 11 Martie 2015
Va duceti la arhiva cu o foaie in care cereti sa examinati dosarul... vedeti daca aveti o decizie, iar daca este favorabila mergeti la executor si cereti punerea in executie a obligatiei respectivei.
@ dafe

Punerea in executare a unei hotarari judecatoresti se face :
- de bunavoie de catre debitorul obligatiei
sau
- prin executare silita

In acest caz, depuneti la angajator o cerere de puenre in executare a hot.jud. la care atasati copie legalizata de pe hotarare.

In caz contrar, puteti apela la un executor judecatoresc.
Va multumesc foarte mult pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura mediere - litigiu de munca 1criss 1criss Am un litigiu de munca cu institutia la care lucrez:schimbarea locului de munca fara acordul meu.Am angajat un avocat care sa-mi sustina drepturile,acesta a ... (vezi toată discuția)
Recuperarea cheltuielilor de judecata ContSters320352 ContSters320352 Buna ziua. Va rog mult sa ma ajutati putin cu un raspuns la urmatoarea intrebare: trebuie sa dau in judecata o persoana datorita faptului ca nu doreste sa ... (vezi toată discuția)
Cine plătește punerea în posesie, cheltuielile de judecată și onorariul executorului judecătoresc? MaraToaderia20 MaraToaderia20 Cine plătește punerea în posesie, cheltuielile de judecată și onorariul executorului judecătoresc?? Bună seara. În urma unui proces de ieșire ... (vezi toată discuția)