avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Ma numesc Traistaru Mara Cristiana, cu domiciliul in Constanta, persoana cu handicap gradul I, conform certificatului de handicap nr. 514/24.01.2009 va rog sa aveti amabilitatea de a ma sprijini in rezolvarea urmatoarei probleme:
In data de 10.03.2015 am gasit la cutia postala un plic expediat de la Biroul Executorului Judecatoresc Negoescu Marina Alina, prin care sunt instiintata ca s-a declansat executare silita, in baza titlului executoriu constand in Proces verbal de constatare a contraventiei Seria R12 Nr.0172367/21.03.2012
Plicul contine copii dupa Procesul verbal de constatare a contraventiei, precum si dupa Proces verbal de indeplinire a procedurilor de comunicare a acestuia, dar eu un am intrat in posesia lor decat acum. Ma sunt: Instiintarea, Somatia, Incheierea prin care se accepta executarea silita emise de executor in data de 2.03.2015si copie dupa Sedinta de judecata din 18.12.2014 despre care nu am fost instiintata in nici-un fel.
Asa cum spuneam mai sus eu sunt persoana cu dizabilitati, handicap grad I, neuromotor si avand in vedere prevederile Legii 448/2008 , Art. 27 beneficiez de scutire la plata rovinietei , deci daca as fi avut stiinta de acest Proces verbal , faceam demersuri pentru anularea lui, dar eu acum aflu de acest Proces verbal cand deja trebuie sa se faca executare silita
Ce ma sfatuiti sa fac?
Multumesc tuturor
Cel mai recent răspuns: traistaruluminita , utilizator 18:10, 10 Martie 2015
Faceți plăngere contravențională la Judecătoria de la domiciliul dvs. taxa de timbru este de 20 de lei. Solicitați repunerea în termenul de promovare a plângerii, motivând că nu v-a fost comunicat procesul verbal de contravenție. Solicitați pe fondul cauzei anularea procesului verbal de contravenție deoarece nu este semnat olograf de către agentul constatator.
Folosiți pentru motivare acest link [ link extern ]
Plăngerea suspendă de drept contestația la executare. După ce depuneți lângerea solicitați un certificat de grefă și depuneți-l la executorul judecătoresc.

Succes!
multumesc
va tin la curent

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita rovignieta danutz_ldm danutz_ldm Buna ziua in urma cu cativa ani,mai exact in anul 2012,am primit vreo 15 procese verbale de constatare a contraventiei de la CNADR..... Nu le-am bagat in ... (vezi toată discuția)
Executare silita rovignieta dar am contestatie a procesului anterior executarii Sylvian2010 Sylvian2010 buna ziua. Sotia mea a primit o amenda pe rovinieta. procesul verbal a fost facut in 5 luni de la data constatarii contraventiei dar I-a fost adus la ... (vezi toată discuția)
Executare silita (poprire ct) amenda rovinieta cnadnr cristiangruiu cristiangruiu Buna ziua am si eu o intrebare la care as dori un raspuns de la cineva care este in tema: ma gasesc in situatia urmatoare si nu stiu cum sa actionez... Am ... (vezi toată discuția)