avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... RECUPERARE SUME DATORATE LA INTRETINERE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

RECUPERARE SUME DATORATE LA INTRETINERE

Am inchirait un apartament , chiriasul nu a platit , administratia ne-a dat in judecata , l-am chemat in garantie , a ramas ca chiriasul sa ne plteasca nou asuma restectiva , iar noi la intretinere . Cum fac sa recuperez banii de la intretinere ? Sau cum fac sa fie dator chiriasul direct . Acum ne tot suna cei de la administratia de locatari .
Cel mai recent răspuns: ContSters347294 , utilizator 18:18, 10 Martie 2015
Conform dispozitii in vigoare asociatia de proprietari are dreptul sa se indrepte cu pretentii direct impotriva proprietarului apartamentului
Dvs cand ati inchiriat,ati incheiat contract de inchiriere?
Ati inregistrat contractul de inchiriere la administratia fiscala ?
Daca aveti datele de identificare ale chiriasului si detineti contract de inchiriere,puteti sa il obligati la plata debite prin actiune in instanta
asta am si facut dar eu trb ca eu sa platesc la intretinere si sa recuperez banii de la chirias . cum pot face ca chiriasul sa plateasca direct ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garsoniera inchiriata - neplata chirie si cote intretinere, masuri oana_ioana oana_ioana Buna ziua! Garsoniera mea este inchiriata si am facut contract la finante. Chiriasul nu si-a mai platit chiria de 4 luni si intretinerea de foarte multi timp. ... (vezi toată discuția)
Chirias in litigiu cu proprietarul costas2828 costas2828 Sunt administrator de bloc si am urmatorul caz: chiriasul unui apartament a incheiat o intelegere verbala cu proprietarul pentru conditiile de inchiriere. ... (vezi toată discuția)
Evacuare chiriasi rau platnici ariaint ariaint Buna ziua, Speta este urmatoarea: Un apartament 2 camere mostenit de tatal sotiei mele. anul trecut in vara a fost renovat si dat anunt pentru inchiriere, ... (vezi toată discuția)