avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... FOTO RADAR DIN CARE NU REIESE NUMAR INMATRICULARE
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

FOTO RADAR DIN CARE NU REIESE NUMAR INMATRICULARE

BUNA.AM PIERDUT UN PROCES LA JUDECATORIA NOVACI IN CARE AM CERUT ANULAREA PV EMIS DE CATE IPJ GORJ,INTRUCAT PLANSELE FOTO IN CARE ERAM SURPRINS CU 102KM/ORA NU LASAU SA SE VADA NR DE INMATRICULARE SI NICI MARCA MASINII.ACUM AM DREPT DE RECURS IN 30 DE ZILE SI VA CER SA MA AJUTATI .INTRUCAT JUDECATORUL NU A BINEVOIT NICI MACAR SA MA ASCULTE LA PROCES.CE POT FACE IN CONTINUARE?.MULTUMESC ANTICIPAT PT RASPUNS.
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 16:39, 10 Martie 2015
Eu pot sa va spun ce sa faceti, unde si cum sa-l reclamati pe judecator, dar nu v-ar folosi la nimic! Va trimit un mesaj privat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie pv contraventie pentrul lipsa mutatie de resedinta mimi000 mimi000 am fost amendata pentru ca nu am mutatie pe raza sectie de Politie unde am incercat sa depun o plangere penala pentru amenintare ,pentru ca am insistat sa imi ... (vezi toată discuția)
Proces verbal radar cu date insuficiente ContSters207277 ContSters207277 Buna ziua ! Am fost amendat pt. depasirea vitezei in localitate, respectiv 65/70 km/h. agentul care a intocmit pv nu s-a legitimat, nu avea nici insigna cu nr. ... (vezi toată discuția)
Mi s-a retinut permisul de conducere pentru neacordare trecere pietoni ddaniel4416 ddaniel4416 [b]Buna ziua as dori un sfat sau in caz ca contestatia nu are nici un rezultat pe cineva care ar putea sa se ocupe de recurs .[/b] Va atasez exact plangerea ... (vezi toată discuția)