avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cu un certificat de grefa pot obtine un certificat ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cu un certificat de grefa pot obtine un certificat fiscal?

buna ziua, am si eu o problema de 2 ani de zile, am vandut un auroturisn marca espero in iunie 2009,am facut contract de vanzare cumparare, in aceeasi zi am scazut-o de la impozite si taxe,insa numere nu le-am luat de pe masina pt ca cumparatorul trebuia sa plece in alexandria cu ea, eu fiind din cta,
. in ianuarie 2010 mi-a venit prima amenda in valoare de 250 lei (pr vb de contraventie ) respectivul autoturism a fost surprins in trafic de CNADNR (roviniete) pt ca nu avea rovinieta valabila , proba facandu-se foto, in momentul de fata am 20 de procese verbale de contraventie. am cautat masina respectiva , deja e la al 5 lea proprietar , dar i-am pierdut urma in buzau. ce pot face acum? mentionez ca ca am toate adresele de la politie din toate orasele unde a fost masina, am fost la fisc in cta si mi-au zis ca n-au ce face, politia mi-a zis ca baza de date nu e actualizata si n-au ce face, CNADNR -ul mi-a zis ca ei cauta in baza de date a politiei cand formuleaza procesul verbal, si toata lumea nu are ce face. in momentul de fata eu am nevoie de un certificat fiscal si nu pot sa-l scot deoarece am amenzi in valoare de 1250 lei, am dat in judecata cnadnr -ul la buzau, deoarece de acolo primesc amenzile , dar termenul e in octombrie 2013 si eu ce fac pana atunci? pimesc amenzi in continuare. deasemenea am rugamintea sa-mi raspundeti daca e nevoie ca eu sa ma prezint la procese, deoarece sunt 20 in total sau se poate judeca in lipsa?
Puteti solicita judecarea in lipsa,in temeiul disp art 242 al 2 Codul procedura civila
Contestati PV de contraventie in instanta aveti sanse reale sa se anuleze,se poate judeca si in lipsa.
Va sfatuiesc sa contactati un avocat pentru formularea contestatiilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala - amenda pentru rovinieta mircea1482 mircea1482 Va rog sa ma ajutati cu o parere legata de problema mea: Am primit pe 18.07.2011 o amenda pentru ca am circulat fara rovinieta. Conform procesului verbal, ... (vezi toată discuția)
Contraventii - precedent amenzi anulate pentru lipsa semnaturii olografe Roland Mindrila Roland Mindrila Un nou fenomen se propagă în instanţele din România: anularea amenzilor pentru neplata rovinietei, motivul fiind că procesele-verbale trimise prin poştă ... (vezi toată discuția)
Amenda rovigneta krystanu krystanu Buna ziua, in cursul anului 2011 am post suprins pe drumul (altfel nu am cum sa ii zic) intre Buzau si Ramnicu Sarat, in dreptul localitatii Maracineni, ... (vezi toată discuția)