avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Calcul concediu medical
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Calcul concediu medical

Am o nelamurire la calcularea zilelor de concediu medical suportate de angajator. De ex. CM se acorda la urgente (cod 06) in ziua de sambata. Care sunt cele 5 zile suportate de angajator ? Calendaristice sau lucratoare ?
Ultima modificare: Marți, 10 Martie 2015
TANTY, utilizator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 18:12, 10 Martie 2015
Calendaristice.
deci imi raman doar 3 lucratoare suportate de angajator , sa-nteleg ...
Ultima modificare: Marți, 10 Martie 2015
TANTY, utilizator
Da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical din prima zi de angajare cris-gabi cris-gabi Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: In data de 28 septembrie am angajat o persoana (am semnat contractul de munca), iar in 29 ... (vezi toată discuția)
Cm salariat nou intrat in unitate marcelctin marcelctin Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu calculul salariului pentru un angajat care are brut 1400 lei incepad cu 15 iulie 2016 cand a fost angajat la noi. Pentru ... (vezi toată discuția)
Concediu medical cod 06 CATALENA CATALENA Buna ziua, Am o nelamurire in legatura cu un certificat de concediu medical cod 06, initial, ce a fost acordat pentru perioada 14.02.2016-17.02.2016.De aici ... (vezi toată discuția)