avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... reintegrare in locuinta
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

reintegrare in locuinta

Buna ziua!
Fostul sot a depus in instanta o actiune prin care solicita reintegrarea in apartamentul comun,pana la hot. definitiva de partaj,sau, daca instanta va considera ca nu este posibila reintegrarea, solicita sa ii platesc eu chiria pt. apartamentul unde locuieste.
Apartamentul in care locuiesc eu,impreuna cu fiul nostru, este cumparat cu credit ipotecar,impreuna cu fostul sot, dar eu platesc singura ratele de la data divortului.
Este posibil sa i se admita asemenea cerere?
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 08:57, 13 Martie 2015
Este posibil orice. Depinde de instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit ipotecar alina0210 alina0210 BUNA ZIUA, AS DORI SA MA INDRUMATI CUM POT REZOLVA URMATOAREA PROBLEMA: SOTUL MEU A FOST CASATORIT SI ARE 2 COPII DIN CASATORIA ANTERIOARA. IMPREUNA CU FOST ... (vezi toată discuția)
Problema folosinta apartament credit ipotecat dupa divort john32 john32 Buna ziua, In urma divortului, unul din fostii soti a ramas sa locuiasca in apartamentul comun care a fost achizitionat in timpul casatoriei cu ajutorul ... (vezi toată discuția)
Lnchiriere apartament bun comun dupa divort andikiss andikiss Am divorţat de 8 ani ,iar după divorţ am plecat să locuiesc în chirie, lăsând-o pe fosta soţie cu cei doi copii minori să locuiască în continuare ... (vezi toată discuția)