avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Interdictie de intrare in Spania
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Interdictie de intrare in Spania

Buna,
Sotul meu a fost condamnat in Spania in 2006 ptr furt iar dupa o perioada a fost eliberat si i s-a dat o interdictie de intrare in Spania de 10 ani.Vreau sa stiu daca interdictia mai este valabila, avand in vedere ca a fost luata inainte de intrare Romaniei in UE.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Blojanca , utilizator 15:04, 3 Octombrie 2023
Daca sentinta a devenit definitiva pana la 31.12.2006, interdictia aplicata nu mai este valabila.
Statele din UE au dreptul sa refuze accesul anumitor cetateni europeni prin masuri de administratie publica, deci daca spaniolii considera ca interdictia e in vigoare au dreptul sa-l aresteze in vederea deportarii.
Buna ziua! In 2005 sotul a fost arestat in spania 24 de ore dupa care a avut interdictie sa mai intre in spania. Cum pot afla motivul pt care a fost arestat si pt.care.a.avut interdictie? Noi fiind in divort,avem doi copii mici vreau sa fac dovada in instanta aceste aspecte pe care eu le stiu,dar nu stiu cum sa le dovedesc. Cine ma poate ajuta cum sa aflu? Multumesc din suflet!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interdictie din 2005 ptr spania danielacinsel danielacinsel In anul 2005 sora mea era maritata si se afla in spania indocumentata.si au acuzato de furt.au deportato in romania cu interdictie ptr spania 10 ani.intre timp ... (vezi toată discuția)
Mandat european sorinabeica sorinabeica Buna seara imi poate explica si mie cineva ce inseamna mandat european de expulzare se face referire doar la tarile uniunii europene sau la toate ... (vezi toată discuția)
Interdictie pentru germania anadeus anadeus an 2007am fost arestat an germaniaam executat pedeapsa si am fost eliberat an germania fara interdictie dar acum cand am facut tranzit an germaniami sa spus ca ... (vezi toată discuția)