avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Se poate schimba denumirea?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Se poate schimba denumirea?

Buna seara tuturor membrilor forumului AvocatNet!

Am si eu 3 intrebari :
Se poate schimba denumirea unei societati ? Daca da, cam cat m-ar costa?
Cat dureaza?
Ultima modificare: Vineri, 19 Iunie 2009
dumis, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 11:39, 19 Iunie 2009
da
nu foarte mult
Se poate.

TE costa cam 5 milioane.

Alberto Kurtyan
se poate schimba denumirea societatii.
Este o mentiune relativ simpla. Faceti rezervarea de denumire la ORC si ulterior inregistrati mentiune.

ATENTIE:
Vor fi schimbate toate actele societatii (actul constitutiv, certificatulde inregistrare, CUI, autorizatia de functionare eliberata de Primarie). Va puteti incadra intr-o luna de zile (pentru operatiunile de la ORC)
Ghidul de formalitati: [ link extern ]

Poate costa si mai putin de 500 de lei, depinde de numarul de caractere al deciziei de modificare a denumirii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare denumire societate comerciala si cod caen andreea20ro andreea20ro Buna ziua,doresc sa schimb denumirea unei societati comerciale si activitatea principala a firmei cu alt domeniu de activitate.poate cineva sa imi explice ce ... (vezi toată discuția)
Concret, care sunt taxele de care esti scutit la registrul comertului pt. un srl-d? kokolyko kokolyko Buna ziua, Doresc sa infiintez un SRL-D. Exista acele scutiri de la taxe, mentiune aparuta si in Ghid si in Ordonanta 6/2011. Insa, pentru mine, persoana ... (vezi toată discuția)
Redenumire firma + schimbarea obiectului principal de activitate alexandra.gazda alexandra.gazda Buna ziua, este posibila schimbarea numelui si a codului CAEN a unei societati comerciale deja infiintate? Daca da, care sunt costurile fata de infiintarea ... (vezi toată discuția)