avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum pot afla in ce inchisoare isi ispaseste pedeapsa o ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum pot afla in ce inchisoare isi ispaseste pedeapsa o persoana?

Buna seara ! Imi puteti spune va rog frumos , cum pot afla unde a fost transferata o persoana care a fost judecata la Tribunalul Calarasi in ziua de 05.03.2015 pentru omor , adica in ce inchisoare isi ispaseste pedeapsa , care sunt zilele de vizita si cand poate primi pachet de acasa ? Va multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:23, 11 Martie 2015
Puteti sa va interesati initial la politia locala care detine serviciul de arest preventiv si care cunoaste penitenciarul unde a fost transfarata persoana

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot afla unde se afla un detinut? mangalia mangalia cum pot afla informatii unde este inchis un detinut inchis acum 2 luni .va multumesc (vezi toată discuția)
Arest preventiv timea82 timea82 Buna seara , as avea nevoie de niste informatii . Am aflat ca un vechi prieten este in arest preventiv de vreo 3-4 luni , nu stiu cum sa iau legatura cu el nu ... (vezi toată discuția)
Crima? tytovici tytovici am o informatie ca tatal meu ar fi arestat pentru crima in judetul hunedoara. cum pot sa aflu daca e adevarat? (vezi toată discuția)