avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Poartă de acces blocată.
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Poartă de acces blocată.

Aveam o urgență in altă localitate. Poarta de acces in curte imi era blocată de un autoturism,am sunat la 112 și a fost trimis un echipaj format din doi jandarmi ,locuiesc intr-o localitate fără posibilități de a se ridica masiniile. Dimineața m-am prezentat la Pol.pentru a afla numele si adresa celui care m-a prejudiciat moral si material prin intarzierea mea voiam să incerc o soluționare amiabilă a conflictului și să primesc in calitate de parte vătămată datele de identificare ale celui care m-a prejudiciat dar am primit o negație cum că nu am dreptul să primesc datele respective.Este oare legal?:(:(:(
Cel mai recent răspuns: RLIV , utilizator 23:26, 29 Martie 2015
nu o sa vi se dezvaluie niciodata adresa cuiva....nu este legal, pentru protectia persoanei.
iar in speta dvs, adresa respectivului nu este necesara fiindca nu rezolvati nimic. politia trebuia sa-l amendeze
Și daunele civile pe care le-am avut ,cum le recuperez?Voiam să apelez prima dată la un mediator apoi la judecătorie dar nu am numele si adresa făptașului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce jandarmii nu respecta legea? manolachealex manolachealex De ce jandarmii si politistii nu respecta legea in sensul in care ar trebui sa o faca? Astazi eram la scoala si voiam sa ies pe poarta iar portarul nu m-a ... (vezi toată discuția)
Verificare a.n.s.p.d.c.p nutzzu nutzzu Buna seara. As dori sa stiu unde trebuie sa ma adresez cu cerere pt a vedea cine si de ce a solicitat date cu caracter personal referitoare la persoana ... (vezi toată discuția)
Important! proces verbal trimis prin posta desi nu mi-a scris procesul verbal pentru a-l semna. slucian11 slucian11 Bună ziua! Săptămâna trecută am pătruns pe \'accesul interzis\' cu mașina, iar un echipaj al Poliției Locale m-a oprit. O aveam în mașină pe mama ... (vezi toată discuția)