avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Important! Proces verbal trimis prin posta desi nu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Important! Proces verbal trimis prin posta desi nu mi-a scris procesul verbal pentru a-l semna.

Bună ziua! Săptămâna trecută am pătruns pe 'accesul interzis' cu mașina, iar un echipaj al Poliției Locale m-a oprit. O aveam în mașină pe mama mea căreia îi era rău și voiam să ajungem la spital, însă zona pe unde trebuia să merg era blocată de alte vehicule parcate neregulamentar așa că singura șansă era să ies pe interzis. Poliția m-a oprit, mi-a cerut documentele și m-a pus să îi urmez în timp ce buletinul și permisul rămăsese la ei. Odată ajunși la spital m-a avertizat verbal că data viitoare mă va sancționa și au plecat, având un comportament jalnic. Dupa cele întâmplate am sunat pentru a-i reclama telefonic comportamentul și astăzi m-am trezit cu un proces verbal în poartă la care avea bifata casuta 'REFUZA SA SEMNEZE PROCESUL VERBAL'. Dumnealui nici nu imi scrisese procesul verbal, doar avertismandu-ma verbal. O contestatie ar putea rezolva asta?
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 09:57, 15 Noiembrie 2022
Lipsa semnaturii dv pe PV nu constituie temei legal care sa atraga anularea documentului consemnat de agentii de politie
Si i-ati reclamat in semn de apreciere ca nu v-au amendat , au fost intelegatori - ba , mai mult - v-au deschis drumul ca sa ajungeti cat mai repede la spital ? Altcineva v-ar spune cate ceva despre “ facerea de bine “ , dar eu n-am s-o fac ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala av_emy av_emy Buna ziua!O cunostinta a fost nevoita sa depaseasca un autoturism parcat neregulamentar, motiv pentru care a depasit marcajul longitudinal continuu.Un domn ... (vezi toată discuția)
In ce situatii poate fi ridicata o masina considerata a fi parcata in loc nepermis,de catre politia locala? radinschipaul radinschipaul Am parcat un autoturism ,dupa semnul de pe asfalt care delimita o statie de autobus,pe un loc de unde incepea o parcare dispusa pe un rind,cu pozitionare ... (vezi toată discuția)
Amenda oprirea interzisa tynatwine tynatwine Buna seara, M-am trezit cu o notificare pe parbriz cu mentiunea < a oprit neregulamentar in zona de actiune a indicatorului \\"Oprirea interzisa\\" cu ... (vezi toată discuția)