Bună ziua! Săptămâna trecută am pătruns pe 'accesul interzis' cu mașina, iar un echipaj al Poliției Locale m-a oprit. O aveam în mașină pe mama mea căreia îi era rău și voiam să ajungem la spital, însă zona pe unde trebuia să merg era blocată de alte vehicule parcate neregulamentar așa că singura șansă era să ies pe interzis. Poliția m-a oprit, mi-a cerut documentele și m-a pus să îi urmez în timp ce buletinul și permisul rămăsese la ei. Odată ajunși la spital m-a avertizat verbal că data viitoare mă va sancționa și au plecat, având un comportament jalnic. Dupa cele întâmplate am sunat pentru a-i reclama telefonic comportamentul și astăzi m-am trezit cu un proces verbal în poartă la care avea bifata casuta 'REFUZA SA SEMNEZE PROCESUL VERBAL'. Dumnealui nici nu imi scrisese procesul verbal, doar avertismandu-ma verbal. O contestatie ar putea rezolva asta?
Si i-ati reclamat in semn de apreciere ca nu v-au amendat , au fost intelegatori - ba , mai mult - v-au deschis drumul ca sa ajungeti cat mai repede la spital ? Altcineva v-ar spune cate ceva despre “ facerea de bine “ , dar eu n-am s-o fac ...