avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Refinantare credit de nevoi personale cu ipoteca ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Refinantare credit de nevoi personale cu ipoteca contractat dupa 31.10.2011

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: am un credit de nevoi personale cu ipoteca pe 30 ani luat in 02.2012, adica dupa data de 31.10.2011 si conform legislatiei bancare nu il pot refinanta decat printr-un alt credit pe maxim 5 ani. Este normal acest lucru?
Si mai am o intrebare, nu ar fi normal sa pot suplimenta valoarea imprumutata la creditul respectiv daca valoarea ipotecii acopera lejer valoarea sumei solicitate iar veniturile se incadreaza si ele? asta avand in vedere ca mi se pare absurd sa nu pot refinanta ceva pe 30 ani decat in 5 ani.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 07:41, 12 Martie 2015
Ce articol de lege mentioneaza cele spune de dvs? Vreau sa citesc si eu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit bancar - sfaturi cosovi cosovi buna ziua ! in ianuarie 2008 am achizitonat un apartament prin credit bancar de la BCR , cu ipoteca de rang I , am avut timp de 12 luni o dobanda fixa de 6.2% ... (vezi toată discuția)
Credite bancare si conditii de creditare abuzive turbina turbina In 2007 am contractat o linie de credit in valoare de 240.000 lei pentru care am gajat cu propria casa (ipoteca de rang 1). Ulterior am mai facut doua credite ... (vezi toată discuția)
Neplata creditelor ipotecare luculus luculus Buna ziua, Am la banca un credit de nevoi personale cu ipoteca in franci elvetieni. Datorita cresterii dobanzii si fluctuatiei francului am ajuns in ... (vezi toată discuția)