avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1046 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara platita in avans
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara platita in avans

In urma cu aproximativ patru ani i-am platit fostei sotii pensia alimentara pentru fica noastra in avans prin noatar calculata la salariul minim pe economie de atunci in cuantum de 15700 ron. Instanta a hotarit sa platesc 100 ron pe luna, suma pe care nu am platit-o deoarece am platit tot gramada mamei. Acum am cost sunat de fosta sotie sa ma anunte ca ma da in judecata pentru neplata pensiei. Mentionez ca tutorele este mama cu adresa de domiciliu in Spania iar minora a locuit pîna acum câteva zile la mama mea adica la bunicii paterni. Ce este de facut? P. S. Stiind ca am achitat in avans pensia am accesat si un credit in derulare prima casa credit care imi subtiaza substantial veniturile!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:09, 11 Martie 2015
In fine, una peste alta, sa va actioneze intai in vreun fel.. daca va incerca sa va execute silit faceti contestatie la executare, iar daca va face plangere penala, depuneti o copie dupa acel act, apoi ii puteti face si dvs plangere pt denunt calomnios.
Nu stiu ce vrea sa faca pt ca pt neplata nu are ce cauta la judecatorie.
daca va actioneaza in judecata e pt marire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata pensie alimentara Robert1980 Robert1980 Tatal nu a platit pensie alimentara timp de 5 luni pt k minora in varsta 17 ani a ales sa locuiasca cu bunicii din partea tatalui in acest timp el fiinnd ... (vezi toată discuția)
Program de vizita in strainatate arramona arramona Buna ziua. Va rog sa-mi da-ti si mie niste sfaturi.Mama unei minore de 4 ani vrea sa-l de-a in judecata pe fostul sot pentru a obtine un program de vizitare a ... (vezi toată discuția)
Neplata pensiei alimentare de catre tata Cocollino Cocollino Buna ziua, Ma numesc Corina, sunt din Bucuresti si in urma divortului fiica noastra a ramas in grija mea. Tatal ei nu mi-a platit nici un leu din pensia ... (vezi toată discuția)