avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Contestatie decizie pensie in instanta
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Contestatie decizie pensie in instanta

buna ziua,
sunt Gina P. din Tulcea; sunt pensionata de invaliditate din ian.2013, si am facut contestatie la decizia de pensie in termenul legal;nu mi-a venit raspunsul , cu toate insistentele mele;am vazut pe site, la unele raspunsuri, ca o solutie ar fi actionarea in instanta a Casei de Pensii, netimbrata;desi am cautat pe net un model de cerere introductiva de instanta pentru contestatie pensie, nu am gasit nimic asemanator; deoarece, din motive financiare, nu pot apela la serviciile unui avocat si va trebui sa ma reprezint singura, va rog din suflet sa ma ajutati cu un model de cerere si cu cateva sfaturi; multumesc.

Alte discuții în legătură

Contestatie pensie Ada_S15 Ada_S15 Bună ziua,am si eu o întrebare:mamă mea a depus actele Pt pensionare Si recent i-a ajuns si decizia,însă nu este mulțumită de rezultat,cu siguranță au ... (vezi toată discuția)
Stabilire cuantum pensie limita de varsta anechitei anechitei Am iesit la pensie limita de varsta incepand cu data de 27/08/2018 din pensie de invaliditate din anul 2013.In anul 2013 am depus toate actele aferente ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara- model cerere majorare mariana1985 mariana1985 buna ziua,vreau sa dau in judecata tatal copilului meu pt majorarea pensiei alimentare ca urmare a maririi salariului minim pe economie ,nu vreau sa mai ... (vezi toată discuția)