avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Ce posibilitati exista sa amani temporar sau definitiv executarea silita (prima casa) avand in vedere ca am ramas fara loc de munca, (doar sotul munceste) si avem si un copil de numai 2 luni? Avem sanse sa ne intelegem cu ANAF-ul la o esalonare de plata, pentru a nu ramane in strada?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:50, 11 Martie 2015
ANAF-ul nu are nicio implicare. Trebuie sa va intelegeti cu banca creditoare.
In situatia in care deja a fost demarata procedura de executare silita,puteti negocia eventuala esalonare la plata direct cu executorul judectoresc - cu acordul creditorului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita tudor_c tudor_c Buna seara!in urma cu cateva zile mi-a venit un ordin de executare silita pt neplata unui credit la bcr.Vreau sa va intreb daca imi pot face executare silita ... (vezi toată discuția)
Esalonare plata sulta cerneaadriana cerneaadriana printr o hot jud am fost obligat la o suma foarte mare de bani dar pe care nu o pot plati dintr o data si as dori o esalonare Cum procedez? (vezi toată discuția)
Executare silita andeutza1991 andeutza1991 Buna ziua am si eu o intrebare cine ma poate ajuta..... Parinti mei au avut o datorie la banca. Au fost dati in judecata in anul 2010 in prima intanta au ... (vezi toată discuția)