avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... revendicare imobiliara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

revendicare imobiliara

Buna seara.
Daca detin un contract de vanzare- cumparare, care a fost atacat in instanta de " Y" si a ramas valabil(irevocabil) stabilindu-se ca eu sunt cumparator de buna credinta si detin cu titlu oneros constructia si terenul(intabulate din momentul cumpararii), m-ai poate domnul Y dupa ce a obtinut in urma unui proces de iesire din indiviziune terenul de sub constructia mea sa-l revendice (revendicre imobiliara). Ce sanse am sa pierd?Mentionez ca nu stiu cum dar a reusit sa faca alta carte funciara la aceiasi adresa si sa intabuleze terenul.
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 19:59, 11 Martie 2015
Ar putea solicita sa se constate ca este casa lui prin accesiune, nu prin revendicare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tema pentru facultatea de drept DanielB1970 DanielB1970 Buna ziua. Stiu ca aici se dau doar explicatii si trebuia sa scriu pe scurt, dar pentru a intelege speta am detaliat putin. Am sa va prezint o speta care, ... (vezi toată discuția)
Doi proprietari pe acelasi teren marianal marianal In urma cu citiva ani am inceput cautarile unui teren pt a ne construi o casa.in 2005 am gasit ceea ce ne doream:un teren cu toate utilitatile, pe ... (vezi toată discuția)
Revendicare imobiliara. radiere carte funciara Costi BIOLAN Costi BIOLAN Astept un sfat salvator daca stiti! Multumesc! Speta: \"A\" a cumparat de la \"B\" un teren de 1000 mp, intravilan, teren agricol intr-un oras, in luna ... (vezi toată discuția)