avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Recuzare procuror
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Recuzare procuror

daca un procuror care ancheteaza o persoana inculpata intr-un dosar penal a fost candva angajat la firma inculpatului se poate recuza procurorul ?
Cel mai recent răspuns: Sebastian Simon , Avocat 20:19, 11 Martie 2015
Buna ziua!

Puteti face cerere de recuzare, daca demonstrati cu acte ca există o suspiciune rezonabilă că imparţialitatea acestuia este afectată. Mai concret aduceti documente ca a fost angajat la firma inculpatului.

Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de recuzare / incompatibilitate procuror care este inculpat intr-un dosar in care sunt reclamant? eusaisapte eusaisapte procurorul care ma cerceteaza abuziv intr-un dosar, este inculpat in alt dosar penal pentru cercetarea abuziva in legatura cu fapte de coruptie, de catre DNA. ... (vezi toată discuția)
Informatii G.D. G.D. Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu niste informatii importante pentru mine deoarece nu mă pricep deloc la latura juridică. Sotul meu este implicat intr-un ... (vezi toată discuția)
Schimbare instanta de judecata! IonutV21 IonutV21 Buna ziua! Daca ma puteti ajuta, am o intrebare.In ce conditii un inculpat poate cere schimbarea instantei de judecata si cui? Se considera nedreptatit de ... (vezi toată discuția)