avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Lipsa compententei judecatoriei unde a fost depusa ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Lipsa compententei judecatoriei unde a fost depusa contestatia !

Buna seara !
Am contestat P.V. La judecatoria de sector unde a fost enuntata de agentul constatator in P.V. emis !
Completul de jud. Declina compententa de solutionare a cauzei in favoarea celeilalte judecatorii de sector ( unde s-a intamplat contraventia)
Intreb : Ce urmeaza? ...., pot contesta P.V. Invocand nulitatea ei, din aceasta cauza ( greseala agentului , trecand alta jud. De sector Ptr. Contestatie) ?!

Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: donpedros , utilizator 20:38, 11 Martie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declinã competenþa de soluþionare a cauzei în favoarea judecãtoriei sectorului 4 ContSters111526 ContSters111526 Am depus contestatie a unui proces verbal la judecat. sect 5 asa cum a scris dl agent constatator care de fapt a gresit ceea ce am si explicat in ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda politia comunitara adrian_alecu2003 adrian_alecu2003 buna ziua! intr-o dimineata am intrat cu masina in parcul din oras. la intrare in parc nu exista niciun indicator de interzicere a accesului in parc si nici ... (vezi toată discuția)
Certificatul de omologare al cinemometrului.... awbdan awbdan Am fost surprins in localitate cu 114 km/h ( radar stationar), am cerut politistului certificatul de omologare, cerificat de operator radar, si ordin de ... (vezi toată discuția)