avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Lipsa compententei judecatoriei unde a fost depusa ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Lipsa compententei judecatoriei unde a fost depusa contestatia !

Buna seara !
Am contestat P.V. La judecatoria de sector unde a fost enuntata de agentul constatator in P.V. emis !
Completul de jud. Declina compententa de solutionare a cauzei in favoarea celeilalte judecatorii de sector ( unde s-a intamplat contraventia)
Intreb : Ce urmeaza? ...., pot contesta P.V. Invocand nulitatea ei, din aceasta cauza ( greseala agentului , trecand alta jud. De sector Ptr. Contestatie) ?!

Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: donpedros , utilizator 20:38, 11 Martie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declinã competenþa de soluþionare a cauzei în favoarea judecãtoriei sectorului 4 ContSters111526 ContSters111526 Am depus contestatie a unui proces verbal la judecat. sect 5 asa cum a scris dl agent constatator care de fapt a gresit ceea ce am si explicat in ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda politia comunitara adrian_alecu2003 adrian_alecu2003 buna ziua! intr-o dimineata am intrat cu masina in parcul din oras. la intrare in parc nu exista niciun indicator de interzicere a accesului in parc si nici ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,am un dosar pentru neplata unui abonament de telefonie ... ADDYBDA ADDYBDA Buna ziua,am un dosar pentru neplata unui abonament de telefonie mobila care a fost prescris trecand 3 ani de la neplata lui care sa judecat ieri eu raspunzand ... (vezi toată discuția)