avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Somatie agentia de recuperari KRUK
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Somatie agentia de recuperari KRUK

Buna ziua .Am avut in anul 2008sau 2009 un credit la DOMO acum doi ani am primit o somatie de plata din care rezulta atunci ca am sa la datorez cam 2000 ron zilele trecute am primit o somatie de plata de la KRUK din care rezulta ca am sa le dau 2100 ron acum nu sunt sigur daca sa prescris datoria sau daca trebuie sa le plates unde as putea sa ma interesez daca sa prescris datoria sau sau ei ma preseaza .Am inteles ca daca este prescrisa si eu le platesc o suma cat de mica aceasta se redeschide ce pot sa fac in situatia da Multumesc anticipat Glodeanu Marius
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 07:11, 12 Martie 2015
Ar trebui intai sa va dea in judecata. Dupa data mentionata, 2008-2009, suma apare ca prescrisa.
Sfatul meu este sa nu platiti nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita proprire salariu zograffi zograffi buna ziua, in 2005 am facut un card de credit de 2100 ron la o banca. am achitat ratele pana in 2009, dupa care am ramas fara servici si nu am reusit sa mai ... (vezi toată discuția)
Somatie pentru credit din 2007 alina01989 alina01989 Buna ziua. Va rog sa ma jutati cu un sfat. Am nevoie de avocat sau nu? povestea mea: sotul meu a facut un credit la BCR in anul 2007 in val de aprox ... (vezi toată discuția)
Cerere executare silita Si_Dolly Si_Dolly Buna ziua, Mama mea a avut un contract de credit cu o instituie bancara, ratele nu au mai putut fi sustinute din cauza lipsei locului de munca si ulterior ... (vezi toată discuția)