Buna seara! Va prezint urmatoarea situatie:Am fost implicata intr-un accident in care celalalt sofer nu mi-a acordat prioritate rezultand avarierea ambelor autovehicule.Totul a decurs ok,politistul ne-a luat declaratii ,soferul a fost de acord sa mi dea asigurarea pentru a imi repara masina,piesele au sosit la service urmand sa fie inlocuite.:justcuz: Astazi primesc instintare ca societatea de asigurari doreste sa vada declaratiile ambilor soferi totodata si rezultatul alcoolemiei-care nu exista,politistul nu ne-a solictitat acest lucru.Ce este de facut in cazul acesta?#-o
În conformitate cu reglementările în vigoare numai asiguratorul poate să solicite în scris de la Inspectoratul de poliție pe raza căruia s-a produs evenimentul detalii despre cauzele și împrejurările în care s-a produs accidentul, copii după documentele aflate la dosar, declarații, alcoolemie dacă a fost cazul etc.
Explicați în scris asiguraorului că dvs ca păgubit(ă) ați depus doumntele necesare întocmirii dosarului de daună: proces verbal de contraveție întocmit de Poliție, acordul de despăgubire al vinovatului (constantarea amiabila) dacă s-a întocmit, polița de asigurare a vinovatului
Atentie corespondența cu asiguratorul numai în scris și număr de înregistrare
spor
Accident rutier
Dorofte Dana
Buna seara!Vineri dimineata,intr-o intersectie am oprit la trecerea de pietoni pt a da prioritate pietonului sa treaca,in spate meu nu era nici o masina.In ... (vezi toată discuția)