avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire anaf, lichidator
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire anaf, lichidator

Buna seara.

Ca fost administrator al unui SRL sunt fericitul posesor al unei decizii de atragere a raspunderi personale in valoare de 5000 lei. In urma instituirii popriri pe conturi, de catre Anaf, am achitat aceasta suma catre Anaf. Ca urmare a discutiei cu lichidatorul am inteles ca aceasta suma ar fi trebuit platita direct lui de catre mine.
Cum ar trebui sa procedez in aceasta situatie?, tinand cont ca am fost amenintat cu chemarea in judecata si eventual cu plata unei sume mai mari in acest caz.
Sper ca am reusit sa ma fac inteles in ciuda orei tarzii.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: q2007 , utilizator 01:15, 12 Martie 2015
Da. Procedura insolventiei s-a incheiat potrivit art. 131., nu 138 cum am scris eronat mai sus. Sincer, in momentul cand am vazut ca poprirea era facuta de catre Anaf am verificat doar ca suma sa corespunda cu cea din hotararea tribunalului. Unde este eroarea si ce responsabilitati imi revin mie in continuare ma depaseste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiderea procedurii simplificate a insolventei ginacoseru ginacoseru BUNA ZIUA TUTUROR! am nevoie neaparat de cateva sfaturi! lucrez la o societate care distribuie materiale de constructii. unul din clientii noastri (o societate ... (vezi toată discuția)
Urgent insolventa stefanitaorzan stefanitaorzan Buna ziua , am avut o firma in faliment pentru care s-a dat sentinta \" În baza art. 131 din Legea 85/2006 închide procedura de faliment; aprobă decontul ... (vezi toată discuția)
Dizolvare-lichidare-executor-poprire si sechestru eurosacc eurosacc daca o firma cu doi actionari(srl), ajunge la procedura de lichidare si numire lichidator, ce se intimpla cu solicitarile ANAF de constituire sechestru, si ... (vezi toată discuția)