avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Vizare registru inventar
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Vizare registru inventar

RI trebuie avizat de Finante?Eu l-am cumparat dar nu este vizat,este o pronlema?
Cel mai recent răspuns: ContSters348026 , utilizator 07:47, 12 Martie 2015
nu
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebari diverse pfa CretTiberiu CretTiberiu Mi-am facut PFA de cateva luni si un urma citirii catorva posturi pe acest forum m-am gandit sa intreb despre nelamuririle pe care le am: 1. Cand am fost la ... (vezi toată discuția)
Acte la pfa norma de venit alinamoraru2006 alinamoraru2006 sunt pfa la norma de venit neplatitor tva as dori sa intreb pe langa Registrul-jurnal de incasari si plati ce alte documente mai trebuie sa completez. (vezi toată discuția)
Pierdut registru inventar TeoDora72 TeoDora72 Intreb pt o prietena: si-a deschis PFA (acum 2 ani), si-a inregistrat la finante RI si RJIP, iar acum cateva luni s-a mutat dintr-o casa in alta, ocazie cu ... (vezi toată discuția)