avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1561 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Beneficiile persoanelor cu incadrare in grad de ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Beneficiile persoanelor cu incadrare in grad de handicap mediu

Buna ziua.As dori sa aflu mai multe despre beneficiile persoanelor incadrate in grad de handicap mediu,in special cele cu privire la platile de taxe si impozite la stat daca sunt angajat cu contract de munca.Stiu ca persoanele incadrate in grad de handicap accentuat si grav nu platesc impozitul si cotizatiile la casa de asigurari si deci nu le sunt trase din salar,dar la cei cu handicap mediu nu stiu si as dori sa aflu.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:14, 12 Martie 2015
Persoanele detinatoare de decizie/certificat de incadrare in grad mediu handicap ,nu beneficiaza de facilitatile prev de disp L nr 448/2006 art 26

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire impozit pe cladiri pentru persoane cu handicap rcristea67 rcristea67 Buna ziua, Locuiesc cu parinti intr-un imobil la bloc, apartamentul este pe numele parintilor, eu sunt o persoana cu gradul de handicap grav, as dori va rog ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit auto pentru persoanele cu handicap gabitz77 gabitz77 Buba ziua. Sotia mea este incadrata ca persoana cu handicap. Eu ca sot beneficiez de scutirea impozitului auto ptr un mijloc de transport detinut pe ... (vezi toată discuția)
Impozit persoana cu handicap iustinian 13 iustinian 13 As dorii sa stiu daca o persoana cu handicap grav - tatal meu, beneficiaza de scutire la plata impozitului pe casa, terenul aferent casei si teren arabil in ... (vezi toată discuția)