avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi

Mâine, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Gestionar Litigii munca dupa lichidare la zi
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Gestionar Litigii munca dupa lichidare la zi

Buna ziua.AM fost angajat in funcția de gestionar depozit am plecat de la firma respectiva cu lichidare la zii si dupa aproximativ o luna am primit acasa o Înștiințare cum ca dupa inventarul efectuat dupa plecarea mea si in lipsa mea sa descoperit un minus de 28000 RON care mi se imputa ce sa fac
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:00, 12 Martie 2015
Inainte de incetarea c.i.m. nu s-a verificat inventarul in prezenta dvoastra in vederea predarii gestiunii altei persoane?
Nu aveti decat sa va aparati cu privire la acuzatia care vis e aduce. Chiar daca ati semnat "lichidarea la zi", raspunderea patrimoniala a fostului salariat se poate angaja in termenul de prescriptie de 3 ani de la data cand s-a luat cunostinta de prejudiciul cauzat.
Nu.Mi sa aprobat lichidare la zii fara nici o pretentie
V-am explicat ca nu are nicio relevanta acest lucru.
Probabil dupa plecarea dvs s-a descoperit acel prejudiciu, ceea ce este psoibil.
Menționez ca nu eram singurul care aveam cheie si dupa plecarea mea din depozit acesta mai funcționa

Alte discuții în legătură

Demisie munca Alexander24 Alexander24 Deci, sunt sef centru service cu functia, nu si cu banii. Exista un depozit si avem un responsabil pentru asta,cu evidenta stocului. Eu in contractul de munca ... (vezi toată discuția)
Popriri salar cezarr6 cezarr6 Am fost angajat al unui magazin si am plecat prin demisie.Dupa doua luni de la parasirea locului de munca am fost instiintat verbal ca s-a facut un inventar ... (vezi toată discuția)
Lipsa inventar-litigiu in munca xfiles xfiles Buna ziua! De peste 1 an de zile am fost angajat al unui magazin de telefonie mobila, iar acum,dupa ce am incetat colaborarea, au facut un inventar si ... (vezi toată discuția)