avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenda penala Spania - furt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenda penala Spania - furt

ramasa definitiva la 31 decembrie 2012 m-am trezit k imi figureaza pe cazier prin octombrie 2014.eu locuind in romania din noiembrie 2012.se prescrie daca nu am mai savarsit infractiuni in spania sau in romania.cum este procedura daca am mai savarsit infractiune in romania respectiv iulie 2014.multumesc! mentionez k urmeaza sa mi se aplice o pedeapsa de 2 ani cu supreveghere! cum as putea sa procedez mai corect?
Ultima modificare: Joi, 12 Martie 2015
razvanalex26, utilizator
Cel mai recent răspuns: Florin19850205 , utilizator 10:47, 13 August 2021
Pai daca Spania nu va cere sa fiti extradat (si nu vad de ce ar trebui sa fiti extradat pentru plata unei amenzi), nu vad de ce s-ar amesteca autoritatile romanesti. Cooperati cu autoritatile de supraveghere, ele va pot impune sa nu parasiti teritoriul Romaniei.
Luna viitoare serviciul ma detasat in spania. Eu am mai fost acolo si 2007 si am ceva amenzi pentru furt din magazine. Intrebare mea acum daca ma duc ce se intampla la vama

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cazier thepatriot thepatriot Buna ziua! Am o intrebare la dvs... Daca o persoana de cetatenie romana este condamnata pe teritoriul unui alt stat, nemembru UE,si cere sa fie transferata in ... (vezi toată discuția)
Amenda penala, cand e curat cazierul? radugrgsc radugrgsc buna, am o amenda penala pt furt din magazin la cat timp dupa ce am platit-o se sterge cazierul(reabilitare de drept)? pot sa cer reabilitare judiciara la 1 ... (vezi toată discuția)
Renuntare cetatenie romana / ump inceputa Sirtan Sirtan Buna. Sunt nou aici, sper sa nu gresesc categoria. As dori sa stiu daca se poate renunta la cetatenia romana in timpul urmaririi penale. Detin si ... (vezi toată discuția)